Strikkekafe hos Lanas de Noruega i Fuengirola

Hver Torsdag, Kl. 18:00 – 20:00

God service og fokus på det faglige skal være til hjelp og inspirasjon til de mange strikkeglade her på solkysten. Vi har strikkekafe hver eneste Torsdag fra klokken 18:00 til 20:00. Står du fast med ditt strikketøy eller er litt tom for ideer? Da er det bare å komme innom til en sosial ramme rundt strikkingen.

Vi har begrenset plass. Vær snill å ta kontakt på forhånd om du ikke har vært med tidligere

Velkommen!

garn

2 Comments

 1. Oddbjørn Njøs

  Hei. Vi er mange norske som er i Calehonda, med «vi over 60». Noen liker å strikke, og kunne tenke seg en tur til din butikk. Så vidt vi vet kan vi ta buss 220 til Fuengirola. Er butikken din lett å finne der?

  Hilsen Oddbjørn

  1. Lanas de Noruega

   Ja butikken er veldig enkel å finne og ikke så veldig mange meterne fra bussstasjonen i Fuengirola. Dersom dere er litt kjent så gå til Las Rampas der hvor bla Dunnes Stores ligger. Der holder vi også til.

   Eller dere kan ringe oss når dere er i byen, så skal vi fortelle hvor dere skal gå.

   Åpningstider:
   Mandag-Lørdag 10:30-15:00
   Tirsdag og Torsdag 18:00-20:00

   Påsken:
   Mandag-Onsdag 10:30-15:00
   Lørdag 10:30-15:00

   Velkommen!

Log in